Ти и Създателя

Това е един от най препоръчваните курсове. Тези два дни са изпълнение с магия. Курсът е създаден да ви помогне да опознаете себе си, за да разпознавате всички ”гласове”. Когато познаваме истински нашата същнотс, ние умеем да различм различнит езточници на имфоция и това ни разрешава да изтреляме лечителните си способности.

Какво ще научиш?

Открии единството със Създателя на Всичко Което Е, за да позволиш лечение и манифестиране на твоите желания.

Преди всичко този класа те учи на дълбоко опознаване, защото само когато истински познаваш себе си, само тогава ще можеш да разбереш и другите истински. Научи разликата между твоят вътрешен глас (его), Висшето ти Аз, подсъзнанието ти и Създателя на Всичко Което Е. Разбери как и от къде, идват съобщенията, усещанията ти и как и защо, всичко около нас се случва, за да заживееш по осъзнато. Какво е твоят страх и твоята Истина редом с Висшата истина за съществуването. Ще се научиш да разпознаваш какво е интуиция за разлика от външни влияния.

Помни Създателя е енергия на чиста любов, която ще промени твоят живот, която ще промени всичко около теб за твое най добро и по най висшият начин. Ще научите какво е разумно и как да управляваш подсъзнанието си да работи за теб. Всеки път когато преподавам тета, има въпрос как да знам че това е Създателя, е този курс ще те научи да как да навигираш ума си за да разбереш.

Това е един от най важните семинари да усвойш тета истински!

За кого е?

За дами които са готови за Master ниво! Този курс засилва връзката с Създателя!

За тези които са усетили силата и любовта на Създателя и знаят че това е техният начин за ИСТИНСКИ ЩАСЛИВИ ЖИВОТ. ези които искат да ОПОЗНАЯТ СЕБЕ СИ. Дамите които търсят яснота кое е моят глас, моите чувства и кое не е мое. Онези които искат да се срещнат с различните аспекти на живота – висше аз, его, ангели, закони и Създателя

Какво ще получите?

СЪБУЖДАНЕ – духовна трансформация

Запази сега своето място

Отзиви