Дълбоки разкопки – Dig Deeper

В тези интензивни два дни ще научите 8 различни начина за разкопка на корена с лекота и благодат. Този курс е създаден да подобри вашите умения за лечение. Ще се научите как да питате точните въпроси и ясно да чуете съобщенията от Божественот, за да достигнете бързо до корена. Ще развиете увереност и интуиция за леченията.

Какво ще научиш?

ТетаХийлинг е метод който разкопава корена на проблема през процеса наречен‚ разкопка, превръщаме се в детективи. Това е система която позволява лесно и бързо да достигнем до подсъзнанието на човек, където се крие блокажа. Процеса продължава с използванеот на безусловна любов, лечение, внедряване да освободи и трансформира човек.

За кого е?

Този клас е за дами които искат да владеят техниката напълно, да научат заземяване и прекъсване, начини които дават увереност в разкопката за ‚ключовото убеждение‘ . Негативно убеждение, което ако не се освободи може да е само времено, владейки дълбоки разкопки вие може да се уверите че сте отработили проблема. Това е последният клас за завършване на основат на Тетахийлинг.

Този клас помага ще ви помогне да научите повече, за да представите техниката пред вашите клиенти, да разберета повече за техните травми и защо те са им се случили, за да получат балансирано и ясно лечение.

Работа с убежденията и внедряване на чувствата са едни от най важните части на Тетахийлинг. Те са разглеждани в Курс Начинаещи и Напреднали като принцип, но тук се учат в дълбочина с всички спесифики.

Какво ще получите?

СТАБИЛНОСТ – основата на чудотворната техника

Запази сега своето място

£399

Отзиви